Contact

Ik vind het heel erg leuk om terug te horen van mijn lezers. Niet alleen hoe de recepten bevielen, maar ook verzoeknummers of andere, algemenere opmerkingen, tips of hints.

Je kunt me bereiken op:

etenmakenblog [staart van de aap] gmail.com

11 opmerkingen:

  1. Dag,

    Ik lees jouw blog met veel plezier. Mijn buurvrouw Michiko (jou bekend) tipte mij. Prachtige foto's, leuke teksten en fijne recepten.
    Dank voor je moeite!

    Vriendelijke groet,
    Sandra Vink

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sandra, dankjewel voor je leuke bericht.
    Zo'n blog als deze, tsja, je begint eraan en je weet niet hoe het zal "gaan gaan"...
    Echt ontzettend fijn om dan terug te horen dat het overkomt!
    nogmaals dank dus,
    als er verzoeknummers zijn hoor ik het graag!

    Sophie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sophie, van harte gefeliciteerd. geweldig!! groeten José

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel José! Zo leuk om reacties uit alle hoeken en gaten te krijgen. Ik stel dat heel erg op prijs.

      Verwijderen
  4. Goededag, aanstaande vrijdag houden we met het OLVe-college te Edegem een kerstontbijt, ik heb de verantwoordelijkheid gekregen over mijn klas. Een medeleerlingen wist me te overtuigen dat Bakkerij Jespers een geweldig assortiment heeft een leuke prijzen. Zou u mij kunnen vertellen of uw bakkerij misschien leuke prijzen of kortingen geeft bij grote hoeveelheden, het zal gaan over ong. 50 sandwiches, 30 pistolets en 23 koffiekoeken.
    Alvast bedankt!
    Vriendelijke Groet, Abdelilah Takhrifa

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Abdel,
      Ik ben een foodblogger maar geen bakker. Ik kan dus geen brood leveren.
      Veel succes met jullie kerstonntbijt,

      Sophie

      Verwijderen
  5. Hallo Sophie, nu ik weer een over heb, ben ik op zoek naar een goed recept boor Bread&butter pudding. Heb jij dit weleens gemaakt of weet je misschien iemand die een goed recept heeft? Bij voorbaat dank! Vriendelijke groet Inez.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Inez, ik heb er twee. http://etenmaken.blogspot.nl/2013/11/broodpudding.html
      En http://etenmaken.blogspot.nl/2015/02/coconut-dream-broodpudding-met-quatre.html
      Succes!

      Verwijderen
  6. Oh hoi Sophie, ik lees je reactie nu pas. Ik ga zeker kijken en het uitproberen. Ik had al bij de index gekeken maar geen recept voor broodpudding gezien. Ben mij benieuwd en bedankt. Groet Inez.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik wil graag zelf een specerijenmix maken voor de gevulde speculaas, welke kruiden gaan daarin en hoeveel?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Kitty, zowel bij de gevulde speculaas als bij mijn volkoren kruidnoten wordt de samenstelling van speculaaskruiden in het recept vermengd. Het gaat om een eetlepel kaneel en halve theelepels van de andere specerijen. Ik gebruik altijd de standaardmaten, 15 ml voor een eetlepel en 5 ml voor een theelepel. Zo krijg je ze ook in de maatlepelsets bij kookwinkel en warenhuis. Veel succes en bakplezier!

      Verwijderen